23sxd1e1.gif niley image by niley_miley_nick

Nimi: Nicholas "Nick" Jerry Jonas

Syntymäpäivä ja paikka: 16.9.1992 Dallas, Texas

Horoskooppi: Neitsyt

Lempileffa: Juno

Lempibändi: Switchfoot

Lempiväri: Sininen

Lempiruoka. Pihvi

Lempi leipä: Italian Hero

Lempi auto: Escalade

Lempi urheilulaji: Baseball ja tennis

Lempinimi:The President, joka luultavasti tulee siitä kun Joe ja Kevin ovat kertoneet molempia nuoremman Nickin olevan "pomo". Joe ja Kevin ovat sanoneet Nickin olevan henkisesti heitä vanhempi.

Seurustelu. Nick on seurustellut teinitähti Miley Cyrusin(Hannah Montana) kanssa ja Selena Gomezin kanssa. Tällä hetkellä Nick on sinkku.

Muuta: Laulaa yhtyeessä Joen lisäksi pää laulua ja soittaa myös kitaraa, pianoa ja rumpuja. Laulaa myös paljon korkeita osuuksia. Kykyjenetsijä löysi hänet, hänen ollessa parturissa laulamassa 6-vuotiaana. Nick on veljeksistä nuorin, jos heidän veljeään Frankieta ei lasketa mukaan. Hänellä on myös tyypin 1 diabetes, josta hän sai analyysin 13-vuotiaana. Hän käyttää insuliinipumppua, jotta pystyy pitämään tautinsa kurissa myös keikoilla. On nuorempana näytellyt paljon Broadwaylla ja levyttänyt ilman veljiään. On myös porukan hiljaisin, omasta mielestään.Hänellä on ollut nuorempana lemmikki nimeltä Cocco. 16-vuotiaana Nick sai koiran ja antoi hänelle nimeksi Elvis.Nick on mielestään siisti ja siksi yrittääkin pitää vaatekaappinsa siistinä.Hänen mielestään Jordan Pruitt on söpö.Paras neuvo jonka hän on saanut on "Live like you're at the bottom, ever if you're at the top"! Nick pitää kilpailuista pesiksestä.

NICK!!♥