NÄIN TEINITÄHTIÄ KULJETETAAN

Nyt yhtyeen teknikot ovat kehittäneet veljeskolmikolle hauskan tavan päästä huomaamatta keikkapaikalle tai konserttilavalle yleisömassojen läpi. Heille on nimittäin tehty kullekin oma casensa, eli kuljetuslaatikkonsa, jonka suojissa fanien ohittaminen käy kätevästi ja huomaamatta.

Perez Hiltonin julkaiseman kuvan perusteella varsin ankeasti varustelluissa kuljetuslaatikoissa on pieni pehmustettu penkki ja tuuletin. Tällaisia laatikoita tarvitaan keikkapaikoille saapumisen lisäksi siirrettäessä poppareita takahuoneesta konserttipaikan keskellä sijaitsevalle “britneytyyliselle” lavalle. Jatkossa yhtyeen fanit kirkuvat siis täyttä kurkkua myös roudarien kärräämille laatikoille.

jonaibox.jpg

Jonas Brothersin pojat potkaisivat hyvälle asialle

Kuva: AP Entertainment

Jonas Brothers trio viihdyttää tavallisesti fanejaan laulamalla. Nyt he potkivat heidän ilokseen.

Veljeskolmikko otti osaa hyväntekeväisyystapahtumaan Itä-Englannissa. He pelasivat kaksi potkupallopeliä omien kappaleidensa mukaan nimettyjä joukkueita vastaan. Joukkueiden nimet olivat Love Bug ja Black Keys.

Tässä tapahtumassa oli tarkoitus lisätä ihmisten tietoisuutta Jonas Brothersin perustamasta säätiöstä Mahdollisuus lapsille.

Jokainen bändin jäsen on vahvasti mukana hyväntekeväisyydessä. Nick Jonas on kertonut julkisuudessa diabeteksestaan ja hän tekee työtä sillä saralla. Joe Jonas tekee työtä erikoisolympialaisten parissa ja Kevin Jonas tekee vapaaehtoistyötä.

 

KEVININ JA DANIELLEN HÄÄT OVAT OLLEET JO!!

Suosittu teini-idoli saa kesyt polttarit

 
Kevin Jonas, Joe Jonas ja Nick Jonas. Kuva: WireImage / AOP

The Jonas Brothers -yhtyeen Kevin Jonas haluaa suunnitella itselleen kesyt polttarit.

Muusikko Kevin Jonas, 21, särki heinäkuussa miljoonien tyttöjen sydämet ilmoittaessaan menevänsä naimisiin tyttöystävänsä Danielle Deleasen kanssa. Nyt The Jonas Brothers -yhtyeen jäsen suunnittelee häitä ja kertoo PEOPLE-lehdelle valinneensa kahdeksi bestmanikseen veljensä Joen, 19, ja Nickin, 17.

– Danilla on vanhempi ja nuorempi sisar, joten se sopii mainiosti. Minulla voi siis olla kaksi bestmania ja hänellä kaksi kaasoa, Kevin kertoo.

Veljekset paljastavat, että polttareista tulee rauhalliset. Juhlat ovat myös todennäköisesti alkoholittomat, sillä sulhasen veljet ovat vielä alaikäisiä. Joe kertoo, ettei polttareita järjestetä missään nimessä Las Vegasissa, sillä se ei ole sovelias paikka teinitähtien juhlalle.

– Niistä tulee mukavat ja kesyt polttarit. Pidämme hauskaa ystäviemme ja perheemme kanssa, Nick kertoo.

Kuva: WireImage / AOP

Bestmanit paljastavat, että polttareiden järjestämisessä on ainoastaan yksi ongelma: sulhanen haluaa suunnitella juhlan itse.

– Kevin antaa meille jatkuvasti ehdotuksia siitä mitä haluaa ja me yritämme toppuutella häntä. Yritämme sanoa, ettei hänen tarvitse olla mukana järjestämässä omia juhliaan. Hänen pitää vain valmistautua pitämään hauskaa, Nick kertoo.

– Me yritämme pitää ohjaksia käsissämme ja muistutamme Keviniä, että hoidamme kaiken, Joe sanoo.

Muusikkoveljekset eivät paljasta juhlan muita yksityiskohtia, mutta kertovat odottavansa innolla häitä. Heistä on upeaa saada sisko perheeseen, jossa on ennestään neljä poikaa.

– On hienoa, että hän on löytänyt jonkun jota rakastaa ja jota me rakastamme. Tiedän, että heidän avioliitostaan tule onnellinen, Nick sanoo.

Uransa luomiseen keskittyvä Kevin puolestaan kertoo, ettei pari aio perustaa perhettä ainakaan vähään aikaan.

– Olisi uskomatonta olla isä ja pitää huolta omasta perheestä. Toivon, että niin tapahtuu vielä joskus, mutta se päivä ei ole ihan lähiaikoina.

Nick Jonas vietti synttäreitä

Jonas Brothers -veljestrion nuorimmainen Nick Jonas on viettänyt 17. syntymäpäiväänsä työn merkeissä Toronton Guelphissa Kanadassa. Siellä kuvataan Camp Rock 2 -nimistä nuorisoleffaa. Se ei silti estänyt ihan oikeiden synttäripirskeiden pitämistä. Niitä vietettiin Nickin perheen, ystävien ja filmausryhmän kera paikallisessa hotellissa.

Nickin kerrotaan saaneen synttärilahjaksi pianon, sen saman, jonka avulla hän sävelsi biisin A little bit longer. Se oli porukan yhteinen lahja nuorukaiselle, jolla kerrotaan jo olevan kaikkea. Toronton Four Seasons -hotelli suostui myymään arvokkaan soittimen.

Miley ja Nick ovat taas yhdessssä!!

Teinitähti Miley Cyrus ryhtyi yhteistyöhön Jonas Brothers- bändissä soittavan Nick Jonasin kanssa. 20-vuotiaasta alusvaatemallista hetki sitten eronneen Cyrusin on arvailtu olevan jälleen kiinnostunut entisestä rokkaripoikaystävästään.

Muutama vuosi sitten eronneiden tähtien kappale on nimeltään Before the Storm. "Nimeksi sopisi ennemminkin After the Storm", toteaa julkkisbloggaaja Perez Hilton.

Curys ja Jonas ovat tehneet kappaleesta kaksi versiota. Alkuperäinen kappale on tehty Jonas Brothers -bändin albumia varten. Myöhemmin pari istui alas pianon ääreen tekemään samasta kappaleesta myös henkilökohtaisemman version.

Kappale löytyy 16.6 julkaistavalta Lines, Vines and Trying Times -albumilta. Tuleva levy on veljesten neljäs.

 

Jonas Brothers hajotti hotellihuoneen

 

Kiltteinä poikina tunnetut popparit yrittivät peitellä tuhon jälkiä.

Veljesbändi Jonas Brothersin kaksi nuorinta jäsentä, 19-vuotias Joe ja 16-vuotias Nick, onnistuivat tuhoamaan hotellihuoneen lattian Lontoossa. Parivaljakko oli harjoitellut huoneessa tanssiliikkeitä ja lattian pinnoitus meni rikki.
”He siirsivät kahvipöydän rikkoutuneen kohdan päälle. Emme varmaan palaa enää tähän hotelliin”, isoveli Kevin kommentoi.

------------------------------------------------------------------

Pop-tähti Lady Gaga on kiinnostunut Jonas Brothers -kolmikosta. Neiti paljasti haluavansa perustaa Jonasien kanssa vähän erilaisen kvartetin.

"Rakastan Jonas Brotherseja, he ovat erittäin lahjakkaita. Tapasin heidät kerran Total Request Live -ohjelmassa ja haluaisin olla neljän kimpassa heidän kanssaan", Lady Gaga intoilee Sun Median artikkelissa.

Gagaa kuitenkin muistutettiin, että Jonas Brothersit ovat luvanneet olla neitsyitä avioliittoon asti. Tämä ei lannistanut neitoa, hänen mielestään lupaus itsensä säästämisestä on "upeata".

Pop-tähti Lady Gaga saapuu tänä kesänä Suomeen. Laulajattaren voi nähdä Helsingin Kulttuuritalolla 28. heinäkuuta.

Teinibändi The Jonas Brothers on siirtänyt Meksikon keikkaansa sikainfluenssan takia, kertoo billboard.com. Veljesten oli määrä esiintyä Meksikossa ylihuomenna, mutta he siirsivät konserttiaan kahdella kuukaudella.

The Jonas Brothers siirsivät ylihuomisen konserttinsa heinäkuun loppuun. Yhtye haluaa, että kaikki voisivat nauttia konsertista kunnolla, ilman sikainfluenssa pelkoa. Sen vuoksi konserttia päätettiin siirtää.

"Tiedämme, että tilanne on epävakaa ja haluamme, että The Jonas Brothersien konsertti olisi kaikille mieluisa kokemus. Fanit tulevat pitkän matkan päästä nähdäkseen pojat", tiedotetaan lipunmyyntitoimistossa.

Monet artistit ovat peruneet Mexicon konserttejansa sikainfluenssan takia. The Rasmus keikkaili Mexicossa sikainfluenssan puhkeamishetkellä. Yhtye kuitenkin keskeytti kiertueensa ja palasi kotimaahan.

Teinipoppareiden neitsyyslupaus rakoilee uhkaavasti

Amerikkalaisten teinityttöjen tämän hetken ykkössuosikki, veljeskolmikko Jonas Brothers, tuli taannoin tunnetuksi musiikillisten saavutustensa lisäksi myös siitä, että yhtyeen jäsenet lupasivat harrastaa seksiä vasta hääyönä.

Moniin julkkisneitokaisiin viime kuukausina yhdistetyt nuoret supertähdet ovat viime aikoina huomanneet luvanneensa mahdollisesti hieman liikaa. Kolmikon äiti onkin nyt paljastanut Good Housekeeping -lehdessä, että jälkikasvunsa lupausten merkkinä olevat siveyssormukset eivät ehkä olekaan takuu itsensä säästämisestä. Ei ainakaan, kun ottajia tulisi tarvittaessa ovista ja ikkunoista.

- He ovat miehiä. Heillä on omat halunsa ja testosteroninsa. Jos he tekevät virheen, en tule vihaamaan heitä, perheen äiti kertoi haastattelussa.

Äidin mukaan hormonit voivat siis saada pojat tekemään virheitä. Tähän saakka Nick, Joe ja Kevin Jonas ovat tiettävästi pysyneet vielä kaidalla tiellä. Jonasin veljeksiin on viime aikoina yhdistetty erityisesti Selena Gomez, Miley Cyrus ja Taylor Swift.

 

World Tour Lista!

http://www.jonasbrothers.com/?content=tour

 

Jonas Brothers kiljutti fanejaan Lontoossa

USA:n tämän hetken kuumin poikayhtye Jonas Brothers poikkesi keskiviikkona Lontoossa näyttäytymässä ja markkinoimassa uutta musiikkielokuvaansa.

Jonas Brothersin kohteena olleen lontoolaisen elokuvateatterin ulkopuolelle alkoi ihailijoita kerääntyä jo 10 tuntia aikaisemmin. Heitä oli lopulta arviota 2 500. Se on kova lukema, kovin sitten Miley Cyrusin äskeisen vierailun samoissa maisemissa.

Jonas Brothersin ilmaantuminen aiheutti valtaisan kiljunnan, jota kesti useita minuutteja. Silloinkin, kun "joonakset" jo istuivat leffateatterin mukavissa sisätiloissa.

Veljesten leffa menestyi Pohjois-Amerikassa odotettua huonommin. Ainakin huonommin kuin Miley Cyrusin vastaava aikaansaannos. Onko tähän jokin selitys ? Mileya ihailevat niin tytöt kuin pojat, jotkut aikuisetkin, Jonas Brothersia lähinnä teini- ja puberteetti-ikäiset tytöt.

Kevin on kolmas pyörä

Joe Jonas: Kaipaa omaa rauhaa

19-vuotias Joe Jonas etsii asuntoa Los Angelesista, jotta hän voi viettää rauhassa aikaa tyttöystävänsä Camilla Bellen, 22, kanssa. "Joen vanhemmat vastustavat ideaa, mutta jannu saa tunnetusti aina tahtonsa läpi. Isän ja äidin mielestä kundin pitäisi viettää vaan mahdollisimman paljon aikaa omien veljiensä kanssa", Star-lehden lähde informoi.

Viime päivinä Mileyn on huhuttu palanneen yhteen entisen poikaystävänsä, Nick Jonasin kanssa. Heidät on nähty viime aikoina useita kertoja yhdessä treffeillä, mutta siitä huolimatta molemmat ovat kiistäneet suhteen ja todenneet olevansa vain ystäviä.

Nick kolhimassa autoa!!!!!!

Äskettäin 16 vuotta täyttänyt Miley Cyrus ja niin ikään 16-vuotias Nick Jonas kävivät yhdessä syömässä Hollywoodissa. Herrasmiehenä Nick haki Mileyn tämän kotoa omalla Mustang-autollaan. Ruokailun jälkeen hänen oli ilmeisesti määrä viedä Miley takaisin kotiin, mutta matkaan tuli pieni mutka.

Vasta ajokortin saanut Nick yritti nimittäin lähteä ravintolan takapihalta autollaan kapealle pikkutielle, mutta ei saanut Mustangiaan mahtumaan autojen väliin. Hän kolaroi autonsa kyljen paparazzin pakettiauton takanurkkaan sillä seurauksella, että autosta putosi palasia asfaltille.

Popparit eivät kuitenkaan jääneet Kalifornian lain vaatimalla tavalla selvittämään tilannetta, vaan jatkoivat rauhassa matkaansa. Nuorten tähtien turvamiehet jäivät kuitenkin selvittämään tilannetta.

http://www.youtube.com/watch?v=ocEPCzP5j6o&feature=player_embedded

Jonas Brothersit tekevät hyvää!

Miley Cyruksen tapaaminen on monen suuri haave. Joidenkin kohdalla typy on valmis näkemään vaivaa, että hän pääsee moikkaamaan heitä.

- Lastensairaaloissa vieraileminen on tosi palkitsevaa. Tiedän, että sairaat muksut joutuvat kokemaan kovia ja minusta on hienoa, jos saan heidät hymyilemään, Miley kertoo In Touch -lehdessä.

Myös Jonas Brothersit tekevät hyväntekeväisyyskeikkoja mielellään.

- Minulla itselläni on diabetes ja tiedän miltä tuntuu, kun vakava sairaus löydetään. Jos nimikirjoituksen antaminen ja yhteinen valokuva piristää kipeän lapsen päivää, niin olen silloin auttanut tilannetta edes vähän, 16-vuotias Nick selittää.

Teinibändi kokaiinikohun keskellä
Jonas Brothersin puhtoiset pojat ovat joutuneet pienoisen, huvittavankin, skandaalin keskelle. Uutuuslevyä jakelevan firman johtoporras on mennyt paniikkiin tajuttuaan yhtyeen uuden albumin nimen viittaavan kokaiininkäyttöön. Jonas Brothersin uusi albumi on nimeltään Lines, Vines And Trying Times. Lähde kertoi The Sun lehdelle jakelun hoitavan levy-yhtiö Universalin järkyttyneen albumin nimestä."He järkyttyivät Hollywood Recordsin toiminnasta. Heidän mielestään Hollywood Recordsin olisi pitänyt huomata kokaiiniviittaus Lines-sanassa." Vapaasti suomennettuna Lines-sanalla voitaisiin tarkoittaa niin kutsuttuja kokaiiniviivoja.Jonas Brothers joutui selittelemään albuminsa nimeä. 16-vuotias Nick selventää asiaa näin:"Lines-sana viittaa vuorosanoihin. Vines-sana taas viittaa asioihin, jotka saattavat tulla tiellesi ja 'trying times' taitaa ollakin kaikille itsestäänselvyys."Lines, Vines And Trying Times -albumi on Jonas Brothersin neljäs pitkäsoitto.

 

Jonas Brothersit Eivät osta kummitustaloa

 

 

 
Hollywoodissa kuiskitaan, että Jonas Brothersit aikovat ostaa kummitustalon. "Olen vieraillut tässä talossa ja siellä on selvästi sekä pahoja että hyviä henkiä. Suosittelen, että veljekset pyytävät pappia siunaamaan talon, ennen kuin he muuttavat sinne", parapsykologi selittää In Touch-lehdessä. Onneksi kolmikolla ei ole syytä huoleen, sillä ostoaikeet ovat kuulemma pelkkää huhupuhetta.

Teinibändin fanisivusto teki “lippupisteet” ja kaatui

Veljessarjan muodostama The Jonas Brothers on tällä hetkellä Yhdysvaltojen kuumin teiniyhtye. Bändi on aiheuttanut hysteriaa minne meneekin ja nyt suosio on kaatanut myös verkkosivuston.Kyseessä oli The Jonas Brothers -yhtyeen uusi fanisivusto, joka avattiin maanantaina. Sivuston avajaiset vetivät samanaikaisesti verkkoon niin paljon faneja, että ylläpitäjien hurjimmatkin odotukset ylittyivät. Samalla ylittyivät myös sivustoa pyörittävien servereiden kapasiteetit, kun sivusto kaatui nopeasti.Syynä ryntäykseen olivat rekisteröityneille faneille ennakkomyynnissä olleet konserttiliput The Jonas Brothersin tulevalle maailmankiertueelle. Lipunmyynnille kävi kuitenkin yhtä heikosti kuin Madonnan konserttilipuille Suomessa, eli järjestelmä kaatui ja hommasta tuli katastrofi. Yhdysvalloissa sivusto saatiin kuitenkin pystyyn reilun viiden tunnin kuluttua toisin kuin Suomessa.

Jonas Brothers nähtiin Brentwoodin paikalliskentällä pelaamassa softballia viikkoa ennen " The Jonas Brothers: 3d Concert Experoence"- elokuvan ensi-iltaa.. Kevin päätti jättää kuitenkin pelaamisen väliin.

 

MITÄH??!-->Jonas Brothers `palkittiin´ huonoimpana : Musiikin ylistämisen lisäksi NME Awards -gaalassa jaettiin myös huonon musiikin palkintoja. Huonoimmaksi bändiksi valittiin amerikkalainen veljestrio Jonas Brothers. Jonas Brothersin A Little Bit Longer -albumi valittiin huonoimmaksi albumiksi.Yksi maailman arvostetuimmista musiikkilehdistä ei siis näytä arvostavan teiniveljesten musiikillista osaamista.

Kiva vuokra:Huippusuositut Jonas Brothers -bändin pojat, Kevin, 21, Joe, 19 ja Nick, 16, ovat vuokranneet uuden lukaalin Los Angelesistä. In Touch -lehti kertoo, että luksustalon vuokra on 24 500 dollaria kuukaudessa. Talossa on kahdeksan suurta makuuhuonetta, kaksi olohuonetta, uima-allas ja elokuvateatteri. Veljekset saivat myös samaan hintaan kuuluisat naapurit, Jennifer Lopezin ja hänen aviomiehensä, Marc Anthonyn.

Jonas Brothers -yhtyeen söpöt veljekset särkevät sydämiä taas Hollywoodissa. Nyt on vuorossa 16-vuotiaan Nickin ja Disney Channelin näyttelijän Selena Gomezin, 16, ero.Pari ehti seurustella melkein vuoden ja eron syyksi on ilmoitettu Nickin kiireinen keikka-aikataulu."Hemmon kanssa on vaikeaa seurustella, koska hänelle musiikki on aina tärkeämpää kuin mikään muu" Star-lehden lähde kertoo.
Molemmat ovat edelleen ystäviä, ja Waverly Placen velhot -sarjasta tutuksi tullut Selena ei aio kuulemma antaa katkeria kommentteja lehdille erosta.

Jonas Brothers -veljesyhtyeeseen kuuluva laulaja Nick Jonas on tunnustanut olevansa äidin poika ellei suorastaan mamman poika."Minä ja äitini Denice olemme hyvin läheisiä. Ajattelen aina hänen parastaan. Tyttöystäväni on pidettävä äidistäni, muuten ei seurustelusta hyvää seuraa. Tyttöystävän tulee olla myös huumorintajuinen, ei mikään tosikko. Sellaisista ei äitikään tykkää," Nick Jonas kertoo MQNN:ssa. Nick on ehtinyt jo styylata Miley Cyrusin ja Selena Gomezin kanssa. Lienevätkö olleet äidille mieleisiä?

Demi 2/09: Eli Jonas Brothers on päässyt toiselle sijalle Starapörssissä ulkomaisissa suosikeissa. Ensimmäisenä oli Katy Perry. 

Jonas Komedia-sarja alkaa toukokuussa Disney Channelilla Päärooleissa nähdään Jonas Brothers-bändin pojat, mutta mukana on myös kolmikon pikkuveli,Frankie. "Meillä ei ollut aavistustakaan siitä, miten hän pärjää näyttelijänä, mutta kersa yllättää meidät taidoillaan joka päivä. Frankiesta taitaa tulla koko sarjan kirkkain tähti", Kevin, Joe ja Nick ovat sanoneet.
 
Helmikuun Suosikissa on Jonas Brothers Juliste!!!♥

 Jonas Brothers ja Britney Spears?

Jonas Brothers suunnittelee yhteistyötä Britneyn kanssa. Yhtye tapasi Britneyn Los Angelesissa ja yhteistyö tuli puheeksi."Rakastamme häntä. Hänen debyyttialbuminsa oli ensimmäinen, jonka ikinä ostin", kertoo Joe Jonas.Nick Jonasin mukaan Britney oli heille todella mukana ja kyseli, kohteleeko levy-yhtiö yhtyettä kunnollisesti. Kevin Jonas sanoo, ettei mitään ole vielä lyöty lukkoon.

Ex-kulta vainoaa Joea!

Joe Jonas ei näytä pääsevän millään Taylor Swiftistä.He nimittäin joutuvat esittämään dueton Jonas Brothersin tulevassa elokuvassa.Taylor konsertoi vielä viime vuonna Jonas Brothersin kanssa, muttahe erosivat Joen dumpatessa Taylorin puhelimitse.

Jonas Brothers valkoisessa talossa♥

Barack Obaman tytärten ensimmäinen ilta Valkoisessa talossa sujui hyvin.Vanhempien ollessa juhlallisuuksissa he viettivät laatuaikaa koulukavereidensa kanssa Valkoisessa talossa. Paikalle tuli kuitenkin yhtäkkiä esiintymään Jonas Brothers.Tempauksen tarkoitus oli saada tuntemaan olonsa kotoisiksi.Se ei ollut ensimmäinen kerta, kun he tapasivat Jonas Brothersin pojat.


Walter the Farting Dog

Jonas Brothers nähdään pian komediassa Walter the Farting Dog. Elokuvan tuottavat veljekset Bobby & Peter Farrelly (Sekaisin Marista, Nuija ja Tosinuija), jotka saattavat myös ohjata elokuvan.Walter the Farting Dog on alkujaan menestynyt kirjasarja. Walter on lihava, piereskelevä koira, ja Jonasien on tarkoitus näytellä muusikkoja, jotka joutuvat adoptoimaan koiran.20th Century Fox suunnittelee koirasta kokonaista elokuvasarjaa.

Suosikissa (1/2009) Oli ulkomaiden GP-Voittajat nipussa. Jonas Brothers on päässyt ensimmäiseksi ja toiseksi.Alla listat.

Ulkomainen Bändi

1. JONAS BROTHERS
2. Metallica
3. Coldplay
4. Simple Plan
5. Bullet For My Valentine

Ulkomainen tulokas

1. Katy Perry
2. JONAS BROTHERS
3. Kat De Luna
4. Duffy
5. Cinema Bizarre

Lähteet löytyy "Tietoa" osiosta...